Információ

Minden gépjárműre olyan méretű felni kerüljön, amely az autótípus szerint ajánlott. Azoknak  felniknek a használata , melyek az UNECE R124 által előírttól  eltérőek  nem engedélyezettek, és érvénytelenítik a garanciát. A totalfelni.hu által forgalmazott alufelnik, csúcstechnológiájú termékek, rendkívüli odafigyeléssel és pontossággal készülnek. A kiváló minőség ellenére előfordulhatnak hibák, melyeket a következő felhasználási feltételek mellett a  garancia biztosít. Fogyasztóknak történő értékesítés esetén a  vásárlás napjától számított, 12 hónapos  garancia van érvényben  a 151/2003.(IX.22.) irányelv szerinti. A garancia  kiterjed  az előírásoknak nem megfelelő, hibás termékekre. A  garancia nem terjed ki  kopásra és / vagy helytelen használatból  és / vagy a termék rossz karbantartásából eredő hibákra. A garancia és / vagy a kompenzáció bármely egyéb formája,  hagyományos vagy jogi, kizárt. A garanciát vásárlását igazló számlával lehet érvényesíteni. Az UNECE R124 által előírt és az a szerint  jóváhagyott kompatibilis alufelniket kizárólag helyettesítő  alkatrészként  (nyári és téli gumikra) értékesítjük.

Termékek ellenőrzése

A totalfelni.hu által értékesített felniket (kód, modell, kivitelezés, felület tartozékok) átvételkor ellenőrizni kell .  Azonnal jelezze a futárnak, ha szállításból eredő bármilyen  törést, karcolást vagy  sérülést észlel a az átvett terméken. Egyéb panasszal az áruátvételt követő 24 órán belül forduljon a totalfelni.hu csapatához.

Felszerelés

A felniket a jelzések szerint kell felszerelni. A gumiabroncsok felhelyezése előtt nagyon gondosan olvassa el az utasításokat:

  • A felniknek megfelelőnek kell lenniük a gépjárműhöz. (speciális felszerelés)
  • A jármű semmilyen része (fékek, lengéscsillapító stb.) nem érintkezhet a felnivel (3 mm-es tűréshatár ajánlott)
  • Minden tartozékot (csavarok, anyák) megfelelően kell illeszteni.
  • Nem áll módunkban reklamációt elfogadni, ha a felniket nem a fent leírt módon szerelik fel.
  • Nem áll módunkban reklamációt elfogadni helytelenül felszerelt áruk használata esetén.
  • Bármely nem megfelelő felhasználásából  vagy alkalmazásból eredő problémák és eltérések esetén a garancia érvényességét veszti, valamint a panaszok elfogadásának jogát és a visszatérítést azonnali hatállyal elutasítjuk.

Tisztítás

Tartsa a felni felületét tisztán és akadályozza meg, hogy érintkezésbe kerüljön olyan anyagokkal, amelyek károsíthatják azt, különösen a sós lerakódástól.  Ne használjon magas nyomású mosót, savat, súroló vagy maró folyadékot, amelyek károsíthatják vagy megkarcolhatják a krómozott felületet, mint például súroló por vagy penge. A finom felület tisztításhoz használjon semleges szappanos vizet és egy puha rongyot.  Kerülje az alváz és motor tisztításához  szükséges mosószerek használatát.

ISO 9001:2008 Tanusítvány

Az alufelni gyártója TÜV  Rheinland által kiállított tanúsítvánnyal rendelkezik a “Felni tervezésében, gyártásában kiszervezésében és forgalomba hozatalában”.

Eladott termékek

125

garnitúra
Tapasztalat

3

Év
Kiszállítás

1-5

munkanap